«Що з ними робити?»: солдати РФ зневажливо відгукуються про прибулих військових КНДР

Джерело: CNN

Згідно з перехопленими даними, російські солдати зневажливо відгукуються про прибулих північнокорейських військових, а деякі виказують вороже ставлення.

Прибулих з КНДР військових нібито прозвали “Батальйон К”, однак деякі росіяни називають їх “чорними китайськими королями”.

У перехопленому відео військовий РФ розповідає іншому, як йому доручили “зустрітися з людьми”.

“А він стоїть з виряченими очима, як… б**ь. Він прийшов сюди і каже, що з ними робити”, — сказав солдат. 

Також в здобутому ГУР МО України радіоперехопленні один російський окупант обурюється наказом забезпечити прибулих солдатів КНДР дефіцитною бронетехнікою.

“Я його хочу сьогодні вбити, б**. Можна? Після корейців”, ― сказав один росіянин своєму командиру під час розмови.

Зауважимо, за даними Національної розвідувальної служби Південної Кореї (NIS), КНДР вирішила відправити на допомогу РФ у війні проти України 12 000 своїх військових.

Тоді як згідно з даними очільника ГУР МОУ Кирила Буданова, росіяни вже займаються підготовкою близько 11 000 північнокорейських військових.

Підготовка триває на сході РФ і, за оцінками розвідки, вони будуть готові до участі у війні вже з 1 листопада.

  • За даними ЗМІ, половину снарядів, які РФ застосовує у війні проти України, вона отримує з Північної Кореї. Мовиться про близько 3 000 000 снарядів на рік.
  • Міністр закордонних справ Франції Жан-Ноель Барро під час конференції у Києві заявив, що залучення військ Північної Кореї для вторгнення Росії в Україну було б серйозною ескалацією війни.
  • Американський канал CNN оприлюднив кадри того, що КНДР відправила 1500 солдатів до Росії на військовий вишкіл, що підтверджує дані розвідки Південної Кореї (NIS).

Військовий Ігор Клименко загинув після важкого поранення на фронті, про що повідомив його син Максим.

Президент Бундесбанку Йоахім Нагель заявив, що вимоги Росії в G20 про те, що країни повинні співпрацювати, є глузуванням, враховуючи вторгнення РФ в Україну.

Президент України Володимир Зеленський підписав законопроєкт, який дозволить іноземцям служити в лавах ЗСУ на офіцерських посадах.

В суботу, 26 жовтня, армія РФ завдала авіабомбових ударів по Костянтинівці Донецької області, внаслідок чого одна людина загинула та ще троє поранені.

В ліцеї “Престиж” міста Києва вшанували пам’ять своєї учениці Марії Троянівської, яка загинула внаслідок російської атаки по столиці.