В США дитина прикинулась мертвою під час стрілянини, п’ятьох членів її сім’ї вбили

Джерело: CNN

У Вашингтоні 11-річна дівчина прикидалась мертвою під час стрілянини у її домі, щоб вижити. Однак п’ятьох членів її сім’ї все ж вбили.

Протягом кількох днів цього тижня влада розслідувала смертельну стрілянину п’ятьох людей у ​​Фолл-Сіті, штат Вашингтон. Однак тепер дівчинка розповіла про нові деталі того, що відбувалося.

Вона сказала, що прокинулася від звуків пострілів. Коли дитина виглянула за двері спальні, то побачила свого батька, Марка Г’юмістона, та 9-річного брата, які закривавлені лежали на підлозі в коридорі.

Коли її 7-річна сестра вийшла з спальні, то 11-річна дівчина сказала, що почула ще один постріл. Потім вона побачила, як її молодша сестра впала на підлогу, йдеться в документах.

Вона розповіла слідчим, що стрілець прийшов до її спальні та вистрілив зі зброї один або два рази, влучивши їй у руку та шию.

Дитина стверджує, що стрільцем був її 15-річний брат. Вона сказала, що він стріляв з срібного пістолета Glock їхнього батька. 

11-річна дівчинка пригадала, як бачила, як її брат підходив до тіл інших членів сім’ї, щоб перевірити, чи вони живі. Попри біль, який вона відчула від удару кулі, 11-річна дівчина прикидалася мертвою, коли він стояв біля її ліжка.

За словами влади, їхня мати, Сара Г’юмістон, і 13-річний брат були застрелені в іншому місці в будинку.

Дівчина розповіла слідчим, що потім втекла через вікно у своїй кімнаті і побігла до сусіда, де відразу зателефонували в 911.

Однак згідно з судовими документами, за сім хвилин до цього 15-річний хлопець сам покликав на допомогу. Він сказав оператору 911, що його 13-річний брат убив їхню родину та покінчив життя самогубством, йдеться в судових документах.

11-річна дівчинка розповіла, що її старший брат нещодавно мав “багато проблем” через те, що провалив деякі тести в школі. Вона також сказала слідчим, що він був єдиним, хто знав код скриньки, де батько зберігав зброю.

15-річного підлітка затримали, коли поліція прибула до будинку. Згідно з судовими документами, у четвер суд у справах неповнолітніх висунув йому звинувачення у п’яти пунктах в вбивстві з обтяжуючими обставинами та в одному замаху на вбивство з використанням вогнепальної зброї. 

Якщо хлопця визнають винним, його можуть засудити до 25 років тюрми або до довічного ув’язнення із законною презумпцією звільнення через 25 років.

Президент Бундесбанку Йоахім Нагель заявив, що вимоги Росії в G20 про те, що країни повинні співпрацювати, є глузуванням, враховуючи вторгнення РФ в Україну.

Президент України Володимир Зеленський підписав законопроєкт, який дозволить іноземцям служити в лавах ЗСУ на офіцерських посадах.

В суботу, 26 жовтня, армія РФ завдала авіабомбових ударів по Костянтинівці Донецької області, внаслідок чого одна людина загинула та ще троє поранені.

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан до оголошення результатів привітав проросійську партію “Грузинська мрія” з перемогою в парламентських виборах.

Серіал “Добрі передвісники”, заснований на книзі Ніла Ґеймана і Террі Пратчетта, завершиться одним 90-хвилинним епізодом замість повного третього сезону через звинувачення проти одного з авторів.