Удар РФ по Дніпрі: завершено пошуково-рятувальну операцію

Джерело: Дніпропетровська ОВА

В Дніпрі завершено пошуково-рятувальну операцію після ракетного удару по місту 25 жовтня.

“Позаду надважка доба. Весь цей час не припиняли працювати рятувальники, медики, комунальники, силовики, волонтери. Були там, де так потрібні. Допомагали й просто небайдужі містяни. ДЯКУЮ, неймовірні!” – зазначив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Внаслідок атаки загинули п’ятеро людей.

Удар по місту Дніпро

Пізно ввечері 25 жовтня російські окупанти атакували ракетами Дніпро. Як наслідок – є загиблі та поранені, зокрема діти.

Унаслідок атаки завдано руйнувань на кількох локаціях Дніпра.

Зокрема росіяни знищили житлову двоповерхівку та гараж, пошкодили 13 багатоквартирних будинків і два приватні, а також 30 автівок та корпуси медзакладу.

Знищені житлова двоповерхівка та гараж. Пошкоджені 13 багатоквартирних й 2 приватні будинки, 30 авто. Понівечено корпуси лікарні.

  •  У Києві внаслідок удару БпЛА по багатоповерхівці загинула 14-річна дівчинка, шестеро осіб поранені.
  • У Херсонській області через російські обстріли протягом минулої доби загинули троє людей, семеро поранено, серед них одна дитина.

Військовий Ігор Клименко загинув після важкого поранення на фронті, про що повідомив його син Максим.

Президент Бундесбанку Йоахім Нагель заявив, що вимоги Росії в G20 про те, що країни повинні співпрацювати, є глузуванням, враховуючи вторгнення РФ в Україну.

Президент України Володимир Зеленський підписав законопроєкт, який дозволить іноземцям служити в лавах ЗСУ на офіцерських посадах.

В суботу, 26 жовтня, армія РФ завдала авіабомбових ударів по Костянтинівці Донецької області, внаслідок чого одна людина загинула та ще троє поранені.

В ліцеї “Престиж” міста Києва вшанували пам’ять своєї учениці Марії Троянівської, яка загинула внаслідок російської атаки по столиці.