В київському ліцеї вшанували пам’ять учениці, яка загинула внаслідок російської атаки

Джерело: сторінка ліцею “Престиж” у Facebook

В ліцеї “Престиж” міста Києва вшанували пам’ять своєї учениці Марії Троянівської, яка загинула внаслідок російської атаки по столиці.

“Марія Троянівська, учениця 9-1 класу, наша лідерка й натхнення для всього ліцею, дівчинка, яка любила життя і дарувала радість усім навколо, пішла від нас занадто рано… Ворожий дрон, запущений покидьками і терористами, не просто залишив глибокий слід у стіні її будинку, а обірвав надію на майбутнє, на любов, на життя невинної дитини… Світла пам’ять про Марійку завжди житиме в наших серцях”, – йдеться в повідомленні.

Фото: Тетяна Гриців/Facebook

Нагадаємо, що ввечері 25 жовтня під час атаки БпЛА на Київ один з “шахедів” влетів у багатоповерхівку в Солом’янському районі Києва. Внаслідок атаки загинула дівчина 2009 року народження.

  • Пізно ввечері 25 жовтня російські окупанти атакували ракетами Дніпро. Як наслідок – є загиблі та поранені, зокрема діти.
  • У Київській області унаслідок атаки безпілотників постраждала дитина. Зафіксовано кілька руйнувань та пожеж.

Військовий Ігор Клименко загинув після важкого поранення на фронті, про що повідомив його син Максим.

Президент Бундесбанку Йоахім Нагель заявив, що вимоги Росії в G20 про те, що країни повинні співпрацювати, є глузуванням, враховуючи вторгнення РФ в Україну.

Президент України Володимир Зеленський підписав законопроєкт, який дозволить іноземцям служити в лавах ЗСУ на офіцерських посадах.

В суботу, 26 жовтня, армія РФ завдала авіабомбових ударів по Костянтинівці Донецької області, внаслідок чого одна людина загинула та ще троє поранені.

В ліцеї “Престиж” міста Києва вшанували пам’ять своєї учениці Марії Троянівської, яка загинула внаслідок російської атаки по столиці.