Колишня міс США Чеслі Кріст боролася з психічним захворюванням

Джерело: The Washington Post

Колишня міс США Чеслі Кріст, яка у 2022 році скоїла самогубство шляхом стрибка з 60-поверхової будівлі, мовчки боролася з психічним захворюванням. 

Її мати Ейпріл Сімкінс сказала, що смерть Чеслі не була спонтанним рішенням, попри тоді бадьорий вигляд її дочки.

Фото: The Washington Post

Сімкінс знала, що у 2016 році Чеслі госпіталізували після попередньої спроби самогубства. Тоді у неї діагностували стійкий депресивний розлад, раніше відомий як дистимія.

Вона сказала, що її донька відчувала, що, бувши чорношкірою жінкою, їй доводиться працювати вдвічі більше, щоб досягти успіху.  За її словами, у темношкірих людей рідше діагностують депресію, а коли це так, їхні симптоми, як правило, більш серйозні.

За два роки після смерті Чеслі були випадки, коли Сімкінс думала, що може піти шляхом дочки. Однак тепер жінка заснувала некомерційну організацію для фінансування психіатричної допомоги людям, які не можуть собі цього дозволити, і подорожує країною, розповідаючи історію своєї дочки та її горе.

Колишня міс США Чеслі Кріст, яка у 2022 році скоїла самогубство шляхом стрибка з 60-поверхової будівлі, мовчки боролася з психічним захворюванням. 

Військовий Ігор Клименко загинув після важкого поранення на фронті, про що повідомив його син Максим.

Президент Бундесбанку Йоахім Нагель заявив, що вимоги Росії в G20 про те, що країни повинні співпрацювати, є глузуванням, враховуючи вторгнення РФ в Україну.

Президент України Володимир Зеленський підписав законопроєкт, який дозволить іноземцям служити в лавах ЗСУ на офіцерських посадах.

В суботу, 26 жовтня, армія РФ завдала авіабомбових ударів по Костянтинівці Донецької області, внаслідок чого одна людина загинула та ще троє поранені.