У Боснії та Герцеговині підліток з ножем напав на поліцейську дільницю: є жертва

Джерело: Reuters

Один поліціянт загинув і ще один зазнав ножових поранень під час нападу підлітка на поліцейську дільницю у місті Босанська Крупа на північному заході Боснії та Герцеговини.

За даними агенції, підлітка вже затримали правоохоронці.

Після атаки представник поліції міста Босанська Крупа заявив, що рівень безпеки у населеному пункті буде підвищено.

“Неповнолітній увійшов до поліцейської дільниці і завдав ножових поранень двом поліціянтам. Один з них загинув, а інший перебуває у стабільному стані”, – поінформував міністр внутрішніх справ Рамо Ісак.

Він пояснив, що не може надати більше подробиць інциденту, оскільки підозрюваний неповнолітній.

Аднан Хабібідж, міністр внутрішніх справ Унсько-Санського кантону, до якого входить Босанська Крупа, уточнив, що нападнику 14 років.

Прокуратура, яка встановлює мотиви та всі обставини нападу, кваліфікувала його як теракт.

Нещодавно Патронатна служба “Янголи” оголосила про перший в Україні збір на протези зі значною метою…

Прем’єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що результати парламентських виборів будуть затверджені попри спротив опозиції, яка відмовляється визнавати їхні результати.

18-річна харківська студентка, художниця Вероніка Кожушко загинула внаслідок російського удару по Харкову 30 серпня. Її батько, Ігор Кожушко, поділився, як переживає втрату доньки.

Якщо Україна продовжить дотримуватися своєї стратегії, експерти вважають, що Київ може програти війну вже у 2025 році. Цього результату ще можна уникнути, якщо український уряд і Захід вживуть невідкладних заходів, спрямованих на зміцнення обороноздатності та військового потенціалу країни.

Редколегія однієї з провідних американських газет The Washington Post повідомила, що не буде оголошувати про підтримку когось із кандидатів на президентських виборах – ані цього року, ані в майбутньому.