До +16 та без опадів: прогноз погоди на 28 жовтня

Джерело: Укргідрометцентр

За даними синоптиків у понеділок, 28 жовтня, в Україні тепло та без опадів.

Мінлива хмарність. Без істотних опадів. В західних, Чернігівській, Сумській та південно-східних областях вночі та вранці місцями туман.

Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 5-10 м/с.

Температура вночі 4-9° тепла; вдень 11-16°, в південних областях до 19°.

У Києві сьогодні мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер південно-західний з переходом північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 4-9° тепла, вдень 11-16°. У столиці вночі 5-7° тепла, вдень 13-15°.

Фото: Укргідрометцентр

Талібан заборонив жінкам розмовляти з іншими жінками. Про це оголосив міністр доброчесності талібів Халід Ханафі.

Сили оборони продовжують будувати другу і третю лінії оборони навколо Запорізької області, заявив очільник Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров. За його словами, першу лінію укріплень військові завершили в середині літа, а нині розпочато роботи зі зміцнення інших рубежів оборони.

Кандидат на посаду віцепрезидента США від республіканців Джей Ді Венс заявив, що не бачить сенсу вживати заходів щодо Росії через її втручання в американські вибори.

У французькому департаменті Вар оголошений “помаранчевий” рівень небезпеки через повені. За два дні там випала піврічна норма опадів.

Функції Центральної медико-соціальної експертної комісії (МСЕК) відтепер виконуватиме Український державний науково-дослідний інститут медико-соціальних проблем інвалідності МОЗ України в Дніпрі. Рішення ухвалили під час засідання уряду з метою протидії корупційним правопорушенням у діяльності МСЕК та оптимізації процесу на центральному рівні.