На Волині внаслідок ДТП загинуло немовля

Джерело: Національна поліція України

На автодорозі поблизу села Яківці Луцького району Волинської області 27 жовтня у дорожньо-транспортній пригоді під час зіткнення автомобіля з деревом загинула піврічна дитина, ще двоє пасажирів, серед яких дев’ятирічна дитина, постраждали.

“33-річний житель Рівненської області, керуючи автомобілем Volkswagen, ймовірно, не впорався з керуванням, з’їхав з дороги та врізався у дерево. Внаслідок автопригоди піврічна дитина, пасажир автомобіля, загинув. Ще двоє пасажирів, 9 та 28 років, отримали тілесні ушкодження. Усі постраждалі – жителі Рівненської області”, – йдеться у повідомленні.

За даними правоохоронців, водій автомобіля за результатами огляду на стан сп’яніння був тверезий.

За фактом ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого.

25 жовтня українці взяли участь у написанні Радіодиктанту національної єдності-2024 під назвою “Магія голосу”.

Малиновський районний суд міста Одеси засудив чоловіка до п’яти років позбавлення волі з випробувальним терміном один рік за публікацію в соцмережі TikTok відео, на яких співробітники ТЦК проводили “мобілізаційні заходи”.

Прем’єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що головним зовнішньополітичним пріоритетом країни є інтеграція до Європейського Союзу. Про це він повідомив, висвітлюючи ключові напрямки, на яких планує зосередитися уряд Грузії для досягнення цієї мети.

У Флориді, США, суд присяжних визнав жінку, яка пішла спати, залишивши свого хлопця зачиненим у валізі, винною у вбивстві. Вона не визнала своєї провини.

Служба безпеки України затримала на Донеччині агента ФСБ, який, працюючи волонтером ООН, збирав інформацію про розташування українських військових позицій на Покровському напрямку. Затриманим виявився 34-річний місцевий житель, завербований окупантами та представлений як волонтер Всесвітньої продовольчої програми ООН.