Байден сьогодні достроково проголосує на виборах президента США

Джерело: Reuters

Президент США Джо Байден проголосує достроково на цьогорічних виборах у понеділок, 28 жовтня.

“Президент США Джо Байден готовий достроково проголосувати на президентських виборах 2024 року у понеділок”, – повідомили у Білому домі.

За даними агенції, багато американців можуть проголосувати до дня виборів, які відбудуться 5 листопада.

Раніше Байден підтримав кандидатуру чинної віцепрезидентки Камали Гарріс, і вона стала кандидатом у президенти від Демократичної партії, щоб протистояти кандидату від республіканців Дональду Трампу.

Нагадаємо, що 21 липня Байден повідомив, що знімає свою кандидатуру з виборів.

Прем’єр-міністр Грузії Іраклі Кобахідзе заявив, що головним зовнішньополітичним пріоритетом країни є інтеграція до Європейського Союзу. Про це він повідомив, висвітлюючи ключові напрямки, на яких планує зосередитися уряд Грузії для досягнення цієї мети.

У Флориді, США, суд присяжних визнав жінку, яка пішла спати, залишивши свого хлопця зачиненим у валізі, винною у вбивстві. Вона не визнала своєї провини.

Служба безпеки України затримала на Донеччині агента ФСБ, який, працюючи волонтером ООН, збирав інформацію про розташування українських військових позицій на Покровському напрямку. Затриманим виявився 34-річний місцевий житель, завербований окупантами та представлений як волонтер Всесвітньої продовольчої програми ООН.

Талібан заборонив жінкам розмовляти з іншими жінками. Про це оголосив міністр доброчесності талібів Халід Ханафі.

Сили оборони продовжують будувати другу і третю лінії оборони навколо Запорізької області, заявив очільник Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров. За його словами, першу лінію укріплень військові завершили в середині літа, а нині розпочато роботи зі зміцнення інших рубежів оборони.