Microsoft представила Xbox-контролери у стилі черепашок-ніндзя, які пахнуть піцою

Джерело: Xbox.

Корпорація Microsoft випустила тематичні джойстики для Xbox, присвячені мультфільму “Черепашки-ніндзя: Мутантський розгром”.

Ці геймпади можуть відтворити запах свіжоприготовленої піци завдяки ароматичному дифузору.

Загалом представлено чотири геймпади. Кожен із них відображає індивідуальність одного з улюблених персонажів мультфільму: Леонардо, Рафаеля, Донателло і Мікеланджело.

Фото: Xbox

Декілька моделей компанія планує розіграти через офіційний Twitter-аккаунт Xbox Game Pass. Конкурс триватиме з 24 липня до 13 серпня 2023 року.

Фото: Xbox

Російські війська нещодавно просунулися поблизу Куп’янська, Донецька та Роботине. ЗСУ тримають оборону на Покровському напрямку.

У Якутії, Росія, поблизу міста Олекмінськ здійснив аварійну посадку літак Ан-3 авіакомпанії “Борус”. На борту було пʼять людей, одна з них загинула.

13 жовтня відзначається Міжнародний день зменшення небезпеки стихійних лих, Міжнародний день невдах. За церковним календарем вшановують пам’ять святих мучеників Карпа, Папіли та Агатоніки.

За даними синоптиків, у неділю, 13 жовтня, в низці областей України очікуються значні дощі, подекуди – туман.

Користувачі Xbox незабаром зможуть транслювати ігри, які не є частиною бібліотеки Xbox Game Pass, повідомляють ЗМІ з посиланням на джерела, знайомі з планами.