Під час ракетної атаки ворог цілив в авіабазу на Хмельниччині – Ігнат

Джерело: Юрій Ігнат в етері телемарафону

Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат повідомив, що метою ракетного удару РФ надвечір 26 липня зокрема була авіабаза у Старокостянтинові Хмельницької області.

Нині вже є підтверджена інформація про збиття російських ракет на Київщині та у Дніпрі.

Є вже інформація про збиття крилатих ракет і на Київщині, і у Дніпрі, також велася бойова робота на Харківщині – теж є інформація про збиття, – пояснив Ігнат.

Він додав, що зафіксували швидкісні цілі, ймовірно, також балістичні ракети, противник використовує різні види озброєння.

Детальну інформацію у ПС ЗСУ пообіцяли надати згодом.

Нагадаємо, надвечір 26 липня росіяни здійснили ракетний обстріл території України. Повітряну тривогу було оголошено у всіх областях. Станом на 20:27 оголосили про відбій тривоги у низці регіонів.

Зауважимо, сьогодні вдень, близько 13:00, Сили протиповітряної оборони знищили дві крилаті ракети “Калібр”, запущені росіянами з акваторії Чорного моря.

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

Директор ЦРУ Вільямс Бернс розповів про перспективу спалаху ядерної війни на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Португалія активно лобіює приєднання України до Європейського Союзу і хоче, щоб блок почав готуватися до можливого вступу.

Сьогодні вдень, 7 вересня, російські окупанти завдали ударів керованими авіабомбами по Харкову та селищу Мала Данилівка Харківського району. Є поранені.