Marie Claire Business Україна, за підтримки стратегічного партнера – Uwe Hub, оголошують #Opencall з безкоштовної медіа-підтримки для жінок-підприємниць

Marie Claire Business Україна запустив #OPENCALL з безкоштовної медіа-підтримки для жінок-підприємниць, які започаткували свій бізнес в 2022 році. 

Можливість для вас, якщо: 

  • Ви зареєстрували свій бізнес у перший рік повномасштабної війни? 
  • Релокували підприємство з зони активних бойових дій та розпочали все наново? 
  • Винайшли новий сенс для існуючої бізнес-моделі та освоїли новий ринок протягом 2022 року, знаходячись в Україні? 

Подавайте заявку у національний лістинг Marie Claire Business Україна «Обличчя віри» для жінок-підприємниць, які започаткували бізнес в 2022 році. 

Marie Claire Business Україна збирають кращі та надихаючі історії, щоб розказати про них світу! Щоб подати заявку від свого бізнесу – ЗАПОВНІТЬ АНКЕТУ.

Дедлайн подачі заявок на лістинг – 17 вересня 2023 року. 

#U&WHub (Ukrainian Women Entrepreneurs Hub) – це спільнота свідомих підприємиць, які зацікавлені у розвитку власної справи, і стейкхолдерів, які готові підтримувати бізнеси жінок. Наша місія – це підтримка жінок-підприємиць (нинішніх та майбутніх) в сучасних умовах і викликах через навчання, обмін досвідом для посилення одна одної, нетворкінг та допомогу у створенні бізнесу із соціальним імпактом. Проєкт U&WE Hub започаткований у серпні 2022 році Центром “Розвиток КСВ”.

#MarieClaireBusiness Україна – це перша, серед світової родини Marie Claire, спеціалізована платформа медіа-проєктів, які є інноваційним синтезом сучасних медіа з нетворкінг, ед’ютеймент- та бенчмаркінг інструментами.  Ініціатива підтримки економіки України та жінок – підприємниць. Амбітних лідерок та лідерів, які, під час знищення, будують майбутне!

Проєкт також підтримують Міністерство Економіки України, програма мікро-грантів «Власна справа» та Державний Фонд розвитку Інновацій.

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

В новому iPhone 16 від Apple використовуватимуть технологію нового покоління чіпів Arm, що стане останнім кроком у прагненні технологічного гіганта запровадити функції генеративного штучного інтелекту у своїх смартфонах.  

Колишній лідер збірної України з футболу Євген Коноплянка завершив кар’єру.

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

В суботу, 7 вересня, тисячі людей вийшли на вулиці Франції, щоб протестувати проти призначення президентом країни Емманюелем Макроном правоцентриста Мішеля Барньє прем’єр-міністром Франції.