У Запорізькій області під час конфлікту між кадирівцями та дагестанцями з числа ЗС РФ вбито кілька десятків окупантів

12 серпня до селища Михайлівка, Василівського району Запорізької області, прибули російські пропагандисти для зйомки сюжету про “великий внесок” кадирівського високопосадовця в розбудову окупованих територій.

Джерело: “Спротив“.

Того ж дня близько 20:00 в районі Центрального парку селища між кадирівцями та дагестанцями з іншого підрозділу відбулася суперечка, причини якої не зазначено.

В ході суперечки один з окупантів відкрив вогонь у повітря, опісля почалася бійка. Одному з окупантів завдано чисельних колото-різаних ушкоджень, несумісних із життям. Після цього завʼязалася перестрілка з застосуванням підствольних гранатометів, ручних гранат та стрілецької зброї.

Дагестанці перемогли кадирівців. Під час сутички вбито 20 і поранено 40 окупантів з обох сторін.

Командира кадирівського підрозділу командири окупантів покарали: відправили на передові позиції.

Прем’єр-міністр Угорщини прагне стати посередником у мирних переговорах після того, як виступив проти підтримки Заходом України під час повномасштабного вторгнення Росії.

Більш як третина громадян РФ виправдовує гіпотетичне застосування ядерної зброї у війні проти України.

У Генеральному штабі ЗСУ поінформували про оперативну ситуацію на фронті станом на 22:00 4 липня. З початку доби відбулося 130 бойових зіткнень.

На майбутньому саміті НАТО, котрий відбудеться у Вашингтоні з 9 по 11 липня, країни Північноатлантичного альянсу представлять план зміцнення ВПК.

Західного озброєння досі не вистачає на потенційні можливості України у мобілізаційних ресурсах.