Українські захисники показали кадри звільнення Урожайного (Відео)

Джерело: 35 окрема бригада морської піхоти ім. контрадмірала Михайла Остроградського у Facebook

Бійці 35-ї окремої бригади морської піхоти ім. контрадмірала Михайла Остроградського оприлюднили відео звільнення Урожайного Донецької області.

“Урожайне звільнено! Військові 35-ї окремої бригади морської піхоти ім. контрадмірала Михайла Остроградського разом з побратимами 38-ї окремої бригади морської піхоти, а також за участі інших підрозділів Сил оборони України в межах контрнаступальних дій звільнили черговий населений пункт Урожайне, що на Донеччині”, – йдеться в дописі під відео.

Зазначимо, що сьогодні вранці Міністерство оборони України офіційно повідомило про звільнення чергового населеного пункту від російських окупаційних військ.

“Урожайне звільнили. Наші оборонці закріплюються на рубежах”, – написала заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

Також вона додала, що контрнаступальні дії українських бійців тривають.

Румунські прикордонники виявили у річці Тиса тіло людини.

За оперативною інформацією, станом на 17:00 в п’ятницю, 17 травня, на фронті найбільше боїв точилося на Краматорському, Покровському та Курахівському напрямках.

Українські військові, які боронять Україну на Харківщині, розповіли виданню The Washington Post, що під час російського наступу 10 травня у воїнів вийшли з ладу усі засоби зв’язку Starlink.

Внаслідок російської атаки по Харкову сьогодні вдень, 17 травня, відомо про двох загиблих та 19 поранених.

Сьогодні, 17 травня, російські війська ракетами атакували Одеську область, внаслідок чого пошкоджена цивільна інфраструктура та є поранені.