Glovo долучився до ініціативи UNITED24

Джерело: UNITED24

Міжнародним партнером ініціативи UNITED24 став іспанський сервіс доставки Glovo. Застосунок запропонує жителям 15 найбільших міст Іспанії зробити внесок, привітавши у такий спосіб Україну з 32-ою річницею проголошення Незалежності.

На сьогодні Glovo працює у 25 країнах та 1500 містах. Попри повномасштабну війну, сервіс не вийшов з України та продовжує працювати.

Кампанія отримала назву “Доставка безпечного майбутнього”. Метою збору є скерування коштів на гуманітарне розмінування України.

“Згодом ініціатива пошириться й на інші країни присутності Glovo. Щомісяця з 24 по 26 число в застосунку буде активуватися сповіщення, щоб мотивувати людей підтримувати Україну”, – зауважили в UNITED24.

Станом на 22:00 п’ятниці, 4 жовтня, від початку цієї доби на фронті відбулося 97 бойових зіткнень. Найгарячіша ситуація на Курахівському напрямку. Також ворог активний на Покровському, Куп’янському та Лиманському напрямках.

Протягом дня, 4 жовтня, армія РФ здійснила 50 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 84 вибухи. 

У п’ятницю, 4 жовтня, суд у Мінську засудив десяток осіб до тюремного ув’язнення від двох до 25 років за допомогу в скоєнні того, що Білорусь назвала “терористичним актом” на військовому аеродромі за межами столиці минулого року.

Президент України Володимир Зеленський в п’ятницю, 4 жовтня, провів засідання Ставки в Сумській області.

Днями Букви розмістили допис про родину російського окупанта, де на першому фото – неповнолітня 9-класниця…