В авіакомпанії з Південної Кореї пасажирів зважують перед польотом

Джерело: CNN

Пасажирів, які літатимуть Korean Air протягом наступних кількох тижнів, можуть зважувати перед посадкою на літак.

Згідно з повідомленням авіакомпанії, програма вплине на деяких мандрівників, які вилітають з міжнародного аеропорту Гімпхо (GMP) з 28 серпня по 3 вересня та з міжнародного аеропорту Інчхон (ICA) з 8 по 19 вересня.

І пасажири, і багаж зважать анонімно, а потім дані будуть передані Міністерству землі, інфраструктури та транспорту країни.

Якщо пасажир не бажає, щоб його зважували, Korean Air стверджує, що він може відмовитися, повідомивши про це співробітника.

Зазначають, що це рішення приймається не авіакомпаніями, а часто вимагається державними регуляторними органами.

Раніше цього року Air New Zealand запровадила подібну програму з деякими клієнтами, які літають на її міжнародних маршрутах. 

“Ми знаємо, що стати на терези може бути страшно. Ми хочемо запевнити наших клієнтів, що ніде немає видимого дисплея. Ніхто не може побачити вашу вагу, навіть ми”, – сказав тоді представник Air NZ.

24 жовтня Палата попереднього провадження II Міжнародного кримінального суду дійшла висновку, що Монголія не співпрацювала під час арешту і видачі Володимира Путіна всупереч положенням Римського статуту, чим завадила діяльності Суду.

Американська співачка Тейлор Свіфт 7 жовтня зʼявилась на матчі Chiefs Game з штучним ластовинням на обличчі, спричинивши стрибок продажів блискіток на 2500%.

Прокуратура міста Ґлівіце направила до суду обвинувальний акт проти фермера Пьотра Г. і його дочки Агати Г., які під час протесту фермерів у лютому в місті Ґожице (Сілезія) вивісили на тракторі прапор СРСР і банер, адресований Володимиру Путіну.

Лідер РФ Володимир Путін не пам’ятає розмов з експрезидентом США Дональдом Трампом, під час яких нині кандидат від Республіканської партії нібито погрожував завдати удар по Москві у відповідь на вторгнення в Україну.

23-річний журналіст з міста Кумасі у Гані Абдул Хакім Аваль побив світовий рекорд з найдовшого обіймання дерева.