Британські фахівці навчатимуть українських лікарів техніці реконструктивної хірургії

Джерело: пресслужба уряду Великої Британії

Головні військові хірурги-травматологи зі Служби оборонної медицини та Королівського центру оборонної медицини поділилися своїми навичками з українським медичним персоналом.

Шістьох лікарів країни навчатимуть у Ньюкаслі техніці травматології та реконструктивної хірургії.

Хірурги з медичної служби оборони Великої Британії та Королівського центру оборонної медицини поділилися своїм досвідом у Королівській лікарні Вікторії, перш ніж у Бірмінгемі почнеться подальше навчання.

Як військові, так і цивільні поранені в Україні, мають схожі моделі травм, тому обмін досвідом для покращення результатів для всіх пацієнтів у цій ситуації також є правильним. Військова та цивільна співпраця є основою нової концепції медичної підтримки НАТО, — пояснив головний хірург Тім Ходжеттс. — На мене справили величезне враження дії медичної служби ЗСУ, їхня доблесть та відданість справі порятунку життів у найскладніших обставинах.

Раніше у Генштабі Збройних сил України показали, як українські військовослужбовці тренуються рятувати поранених на полігонах Великої Британії.

Рятувальники завершили розбирати завали багатоповерхівки у Дніпрі, яку ворог потрощив понад тиждень тому.

Міністерство оборони повернуло Збройним силам України тисячі одиниць техніки. У відомстві зазначили, що “активно працюють над забезпеченням ЗСУ необхідними ресурсами”.

Окупація – термін, який став зрозумілішим для значної кількості українців у 2022 році. Вона може…

Під час матчу Євро-2024 Португалія-Франція французькі вболівальники вийшли з антиукраїнським плакатом про авіацію України.

Станом на 22:00 в п’ятницю, 5 липня, на фронті відбулося 119 бойових зіткнень. Найгарячішою залишалася ситуація на Покровському напрямку. Також ворог активний на Лиманському і Торецькому напрямках.