7-річна Поліна Крючок передала на потреби ЗСУ понад 2000 гривень, які заробила продаючи свої картини

Джерело: Telegram-канал “Гончаренко центри. Освіта та волонтерство”

На Полтавщині 7/річна Поліна Крючок продавала свої картини, а виручені кошти передала на потреби українських захисників.

Дівчинка продавала свої картини у центрі Миргорода. Кошти, які вона зібрала з продажу картин, юна волонтерка принесла до Гончаренко центру.

Дівчинка принесла 2022 гривні та наголосила, аби їх передали “для допомоги нашим героям”.

Кошти, які передала Поліна, передадуть 116 окремій бригаді територіальної оборони, яка перебуває у найгарячішій точці на сході.

  • Міжнародним партнером ініціативи UNITED24 став іспанський сервіс доставки Glovo. Застосунок запропонує жителям 15 найбільших міст Іспанії зробити внесок, привітавши у такий спосіб Україну з 32-ою річницею проголошення Незалежності.

Російські окупанти атакували авто “швидкої” у Станіславі, що на Херсонщині, повідомила 18 жовтня обласна військова адміністрація.

Канада планує надати Україні пакет військової допомоги на суму 64,8 млн канадських доларів (47 млн доларів США), заявив міністр оборони країни Білл Блер. Він включатиме стрілецьку зброю, боєприпаси та захисне спорядження.

На цей вікенд можна сміливо планувати прогулянки та роботу на відкритому повітрі — буде прохолодно,…

Очільник Головного управління розвідки Міноборони (ГУР) Кирило Буданов підтвердив, що зараз на сході Росії майже 11 000 північнокорейських піхотинців проходять підготовку для участі в бойових діях в Україні.

Протягом минулої доби, 17 жовтня, на фронті зафіксували 210 бойових зіткнень. Росіяни активно обстрілюють позиції українських захисників, зокрема, залучивши близько 1450 дронів-камікадзе.