YouTube почне пропонувати курси для творців, що порушують їхні правила

Джерело: YouTube

Платформа YouTube стане пропонувати творцям, які отримають попередження після порушення правил спільноти, пройти навчальний курс. У ньому дадуть зрозуміти, як уникнути завантаження вмісту, який порушує їхню політику.

За даними відеохостингу, понад 80% творців, які порушили правила, більше не вдаються до цього. Якщо користувачі пройдуть курс і протягом 90 днів не порушуватимуть ту саму політику – YouTube видалить попередження з їхнього облікового запису.

В іншому випадку YouTube видалить завантажене відео та поставить автору “страйк”. Якщо творець отримає три “страйки”, то його акаунт видалять.

Компанія у майбутньому позбавлятиме систематичних порушників права брати участь у курсах.

Журналісти “Схем” оприлюднили супутникові знімки Planet Labs від 18 вересня об 11:30 за київським часом, на яких видно масштабне задимлення на території військової частини №11777. Саме ця частина відповідає за склад Головного ракетно-артилерійського управління міністерства оборони РФ.

Російське військове командування перекинуло кораблі Чорноморського флоту з Новоросійська через загрозу ударів далекобійними ракетами з боку Збройних сил України.

Урожай пшениці у 2024 році склав близько 22 млн тонн. Тоді як внутрішнє споживання становить близько 6 млн тонн.

Голова ОВА Олег Синєгубов поінформував, що регіон отримав нові інклюзивні автобуси, придбані за державну субвенцію та місцеві бюджети. Вони забезпечать підвіз учнів для п’яти освітніх закладів у громадах Лозівського і Красноградського районів.

У Національній академії наук Білорусі вирішили скласти списки співробітників, котрим дозволять користуватися Інтернетом на робочому місці. Про це із посиланням на відповідний документ повідомив білоруський учений-хімік Сергій Бесараб.