Уперше за 18 років Rolling Stones випустять новий альбом

Джерело: BBC

Гурт The Rolling Stones офіційно заявив про вихід першого студійного альбому з оригінальними піснями після 2005 року – “Hackney Diamonds”.

Альбом вийде о 16:25 у прямому ефірі на YouTube.

Альбом представлять на спеціальному заході в лондонському районі Хакні –  місці, яке є “серцем нової платівки”. До цього долучаться 80-річний Мік Джаггер, 79-річний Кейт Річардс і 76-річний Рон Вуд

У заході візьмуть участь і кілька запрошених зірок, зокрема Пол Маккартні, Стіві Вандер і Леді Гага, а вести його буде Джиммі Феллон.

“Новий альбом, нова музика, нова ера”, – обіцяє трейлер прямої трансляції.

Зауважимо, що попередній альбом гурту, “A Bigger Bang”, вийшов у 2005 році. Гурт записав ще одну платівку — “Blue & Lonesome” у 2016 році.

Крім того, у “Hackney Diamonds” не буде барабанщика Чарлі Воттса, який помер у 2021 році, перед туром з нагоди 60-річчя гурту. Водночас зірка перед смертю встигла записати барабанну партію, яка стане частиною альбому.

За даними синоптиків у п’ятницю, 18 жовтня, у більшості регіонів сухо та сонячно.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.

Згідно з інформацією Міністерства аграрної політики та продовольства України, в Україні вже намолочено 62,2 млн тонн нового врожаю, який зібраний на площі 16,8 млн га.

17 жовтня президент Володимир Зеленський підписав закон “Про внесення змін до Митного кодексу щодо запровадження атестації посадових осіб митних органів” щодо “перезавантаження” митниці.