Google оновить стиль Android

Джерело: Google 

Техногігант Google представив масштабне оновлення візуальної ідентичності операційної системи Android. Зміни включають новий логотип.

Також представлять нову систему назв для версій Android та оновленого робота. Планується, що він стане “об’ємнвшим”.

До цього Google оновлювала логотип у 2019 році. Тоді його зробили легшим для читання, але й оновили систему назв для версій Android. Їх вирішили зробити зрозумілішими та легшими для сприйняття всіма користувачами.

Android використає елементи дизайну Material design і палітри кольорів Google. Також тепер буква “А” (Android) пишеться з великої літери.

Очікується, що оновлення відбудеться цього року.

Після низки вибухів електронних пристроїв у Лівані армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) почала перекидання 98-ї дивізії із сектора Гази на північний кордон.

Папа Римський Франциск без пояснення відмовився від запрошення відвідати церемонію повторного відкриття  Собору Паризької Богоматері у Парижі, заплановану на 7-8 грудня. Понтифік заявив, що не збирається брати участь у заході відкриття собору після реконструкції.

У ніч на 19 вересня російські війська вчергове обстріляли Харків. Ворог поцілив у відкриту територію одного з районів, наразі відсутня інформація щодо постраждалих.

Франція модифікує частину винищувачів Mirage 2000-5F, призначених для України, для ураження наземних цілей.

Центр протидії дезінформації продовжує моніторити інфопростір країн Глобального Півдня та виявляти вигідні РФ наративи.