У сервісі «єЧерга» запустили нову послугу для міжнародних перевізників

Джерело: Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури Україн.

В Україні запустили нову послугу для міжнародних перевізників у межах проєкту “єЧерга” – можливість відстежувати всі онлайн-бронювання в особистому кабінеті.

Відтак, переглядати всі активні черги можна через особистий кабінет в системі “Шлях”. Мовиться про статус кожної вантажівки та автобуса, зареєстрованих на перевізника. Нова опція стала доступною завдяки інтеграції систем “єЧерга” та “Шлях”.

Отже, перевірити статус всіх автомобілів в електронній черзі можна в особистому кабінеті системи “Шлях” у вкладці “Моя єЧерга”.

Зокрема перевізник може переглянути:

  • Транспортні засоби, зареєстровані в електронній черзі;
  • Статус авто в “єЧерзі”;
  • Дані про підприємство, транспортний засіб, причіп;
  • Номер вантажної митної декларації.

У відомстві нагадали, що з 1 серпня триває тестування послуги електронного запису для перетину кордону автобусами. Наразі тестування охоплює вісім пунктів пропуску, регулярні та нерегулярні маршрути.

За результатами тестування невдовзі стане доступною послуга слотування – можливість обрати час перетину кордону відповідно до розкладу руху автобуса.

Довідково. За час функціонування “єЧерги” кордон за електронним записом вже перетнуло 415 тисяч вантажівок та майже 7 тисяч автобусів.

Після низки вибухів електронних пристроїв у Лівані армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) почала перекидання 98-ї дивізії із сектора Гази на північний кордон.

Папа Римський Франциск без пояснення відмовився від запрошення відвідати церемонію повторного відкриття  Собору Паризької Богоматері у Парижі, заплановану на 7-8 грудня. Понтифік заявив, що не збирається брати участь у заході відкриття собору після реконструкції.

У ніч на 19 вересня російські війська вчергове обстріляли Харків. Ворог поцілив у відкриту територію одного з районів, наразі відсутня інформація щодо постраждалих.

Франція модифікує частину винищувачів Mirage 2000-5F, призначених для України, для ураження наземних цілей.

Центр протидії дезінформації продовжує моніторити інфопростір країн Глобального Півдня та виявляти вигідні РФ наративи.