В Італії винороб загинув під час спроби врятувати колегу, який знепритомнів у резервуарі з вином

Джерело: CNN

Італійська пожежна служба повідомила, що в четвер, 14 вересня, на виноробні Ca’di Rajo в Сан-Поло-ді-П’яве (провінція Тревізо в Італії) чоловік сорока років загинув, намагаючись врятувати свого колегу, який знепритомнів від чадного газу під час проведення ремонтних робіт у резервуарі з вином.

Двоє чоловіків працювали в технологічному резервуарі.

За словами пожежної бригади, жоден з чоловіків не був у апаратах захисту органів дихання чи ременях безпеки.

“Нас переповнює біль, для нас це два брати, два сини. Я думаю про цих двох чоловіків, які виросли з нами, та про їхні сім’ї. Ми молимося, щоб молодий чоловік, який отримав поранення, якнайшвидше одужав”, – сказала власник виноробні Сімоне Чекетто.

Після низки вибухів електронних пристроїв у Лівані армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) почала перекидання 98-ї дивізії із сектора Гази на північний кордон.

Папа Римський Франциск без пояснення відмовився від запрошення відвідати церемонію повторного відкриття  Собору Паризької Богоматері у Парижі, заплановану на 7-8 грудня. Понтифік заявив, що не збирається брати участь у заході відкриття собору після реконструкції.

У ніч на 19 вересня російські війська вчергове обстріляли Харків. Ворог поцілив у відкриту територію одного з районів, наразі відсутня інформація щодо постраждалих.

Франція модифікує частину винищувачів Mirage 2000-5F, призначених для України, для ураження наземних цілей.

Центр протидії дезінформації продовжує моніторити інфопростір країн Глобального Півдня та виявляти вигідні РФ наративи.