Х’ю Джекман і його дружина Деборра-Лі Фернесс розлучаються після 27 років шлюбу

Джерело: People

54-річний австралійський актор Х’ю Джекман та його 67-річна дружина, актриса Деборра-Лі Фернесс повідомили про своє розлучення. Пара прожила у шлюбі 27 років.

“Ми мали благословення прожити разом майже 3 десятиліття як чоловік і дружина в чудовому, повному любові шлюбі. Зараз наша подорож змінюється, і ми вирішили розлучитися, щоб продовжити наш особистий розвиток”, – йдеться у заяві вже колишнього подружжя.

Джекман і Фернесс познайомилися на зйомках телесеріалу “Кореллі” у 1995 році і вже через рік одружилися. У пари є діти: 23-річний Оскар і 18-річна Ава.

“Наша сім’я була і завжди буде нашим найвищим пріоритетом. Ми беремося за цю наступну главу з вдячністю, любов’ю та добротою. Ми дуже цінуємо ваше розуміння щодо поваги до нашої конфіденційності, оскільки наша сім’я здійснює цей перехід у нашому житті”, – мовиться у заяві.

Уряд Данії оголосив про черговий пакет допомоги Україні на суму 2,4 мільярда крон (350 мільйонів доларів).

Центр міжнародних інституційних порівнянь і міграційних досліджень при Інституті Ifo в Мюнхені провів опитування, яке свідчить, що близько 25% українських біженців у Європі не планують повертатися до України після війни.

Критичні помилки української влади і про те, як міжнародна підтримка допомогла уникнути катастрофи: колишній міністр…

Канцлер Німеччини Олаф Шольц відмовився підтримати основні пункти “плану перемоги” Володимира Зеленського через побоювання з приводу подальшої ескалації конфлікту.

Сьогодні, 18 жовтня, в Україну повернули тіла 501 полеглого українського військового.