В Кувейті пара розлучилась через три хвилини після їхнього одруження

Джерело: Mirror

В Кувейті пара розлучилася лише через три хвилини після того, як їх оголосили чоловіком і дружиною. Вони посварились і ще навіть не вийшли з будівлі суду як вирішили розлучитись. Вважається, що це найкоротший шлюб в історії країни. 

Після завершення шлюбної церемонії пара виходила з будівлі суду, але наречена спіткнулася. Згідно з повідомленнями, наречений назвав її “дурною” за те, що вона впала. 

Q8 News стверджує, що жінка дуже розлютилася і вимагала від судді негайно розірвати їхній шлюб. Суддя погодився та оголосив про анулювання всього через три хвилини після того, як одружив їх.

Народна депутатка, журналістка Вікторія Сюмар розповіла про те, що її здивувало у процесі організації виборів у Великій Британії. Медіаекспертка виокремила три ключові відмінності.

У НЕК “Укренерго” поінформували про графіки відключення на 8 липня. Так, через зростання споживання електроенергії на тлі спеки, заходи обмеження діятимуть протягом всієї доби.

В іспанській Барселоні відбулася велика акція протесту проти масового туризму та його згубного впливу на місто. Під гаслом “Досить! Обмежмо туризм” близько 2800 осіб пройшли маршем вздовж набережної, закликаючи до нової економічної моделі. Вони закликають б зменшила кількість туристів, що приїжджають до міста щороку.

Глава МВС Ігор Клименко повідомив, що у Харківській області прикордонники облаштують додаткові спостережні пункти, це допоможе ефективніше боротися з російськими диверсантами.

У Донецькій області на Покровському напрямку воїни-зенітники окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка збили російський Су-25.