У Харкові внаслідок російської атаки пошкоджено водогін

Джерело: телемарафон

Внаслідок російського удару 21 вересня у Харкові пошкоджено водогін. Без води залишилися один медичний заклад і кілька приватних будинків, передав міський голова Харкова Ігор Терехов.

За його словами, були “прильоти” у виробничу зону.

“На жаль, було пошкоджено водогін діаметром 200 мм, зараз працюють наші комунальні установи, “Харківводоканал” щодо локалізації поривів, будемо працювати над відновленням, бо зараз одна з міських лікарень залишилася без водопостачання. Сподіваємося приблизно до 13-ої години справитися. Також відключено кілька приватних домоволодінь”, — зазначив він.

Двоє постраждалих шпиталізували. Їхній стан лікарі оцінили як середньої тяжкості.

Станом на 16:00 у п’ятницю, 20 вересня, по всій лінії фронту від початку доби відбулось вже 123 ворожих атак. Найбільш активно ворог діє на Курахівському напрямку, де провів третину від усіх боїв.

Сьогодні, 20 вересня, російські війська авіабомбами атакували місто Харків. Є жертви.

Російські війська завдали ракетного удару по Одесі, внаслідок чого поранено чотирьох людей, повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

Міноборони кодифікувало і дозволило використовувати всюдихід-амфібію “ТАХА” у Збройних силах.

Європейський Союз не примушуватиме українських біженців призовного віку повертатися до України. Про це повідомила єврокомісарка з внутрішніх справ Ілва Йоганссон, зазначивши, що нікого “не видворять” примусово з території ЄС.