Кім Чен Ин закликав уряд КНДР поглиблювати співпрацю з Росією

Джерело: Yonhap News Agency

Глава Північної Кореї Кім Чен Ин провів зустріч з урядом у політбюро, щоб обговорити результати його останньої зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним. Він закликав до активної співпраці між країнами у всіх сферах.

На засіданні політичного бюро центрального комітету Трудової партії уряд КНДР представив довгострокові плани щодо розвитку двосторонніх відносин з Росією.

Кім Чен Ин своєю чергою, наголосив на необхідності “зміцнення тісних контактів і співпраці між відповідними сферами двох країн для розширення та всебічного розвитку співпраці в кожній сфері”.

Він наказав уряду активно реалізувати “конструктивні заходи” для поглиблення двосторонніх зв’язків з Росією у всіх сферах і “виведення їх на новий високий рівень”.

Директор департаменту комітету Кім Сон Нам сказав, що цей візит вивів відносини Північної Кореї та Росії на “новий стратегічний рівень у відповідь на вимоги нової ери та радикальні зміни у світовій геополітичній ситуації”.

Президент HA Володимир Путін заявив, що Росія серйозно ставиться до заяв Дональда Трампа про те, що у нього є пропозиції щодо швидкого припинення війни в Україні.

За словами міського голови Андрія Садового, Львів готується до можливих тривалих відключень взимку. Тому, навчальний рік вирішили розпочати раніше.

Атакуючи енергетичний сектор України ракетами та дронами, Володимир Путін ненавмисно сприяв прискоренню переходу країни на більш екологічні джерела енергії.

Народний обранець Федір Веніславський подаватиме заяву у Державне бюро розслідувань на свою колегу по парламентському комітету з питань нацбезпеки й оборони Мар’яну Безуглу. За його твердженням, нардепка розкрила дані з таємного засідання комітету.

Pure Electric і McLaren об’єднали зусилля і представили колекцію електросамокатів Pure x McLaren 2024.