Європейський конгрес українців підписав меморандум про співпрацю з UAnimals

Джерело: UAnimals

Гуманістичний рух UAnimals разом з Європейським конгресом українців (ЄКУ) підписали меморандум про співпрацю. Документ розширить можливості фонду зі збору пожертв за кордоном.

ЄКУ готовий забезпечувати організацію збору коштів серед потенційних іноземних партнерів UAnimals. Конгрес вже відкрив рахунок для фонду в європейському банку.

“Масштаб страждань тварин від війни в Україні не стає меншим, тому UAnimals активно шукає партнерів за кордоном, аби мати можливість захистити якомога більше тварин. Підтримка з боку ЄКУ дозволить фонду масштабуватись та досягти ще кращих результатів”, – наголосили у фонді.

Зауважимо, що Конгрес займається просвітництвом та представляє інтереси українців у Європі як міжнародна координаційна організація. Його було засновано 4 січня 1949 року в Лондоні.

ЄКУ займається активною роботою щодо протидії російським впливам у світі після повномасштабного вторгнення.

ДСНС спільно з партнерами створили мобільну гру “Рятівничок”, що навчає дітей, віком від 6 до 12 років, важливих правил пожежної безпеки і тим самим розповідає, як діяти під час різних надзвичайних ситуацій, що можуть виникнути у реальному житті.

Журналісти “Схем” оприлюднили супутникові знімки Planet Labs від 18 вересня об 11:30 за київським часом, на яких видно масштабне задимлення на території військової частини №11777. Саме ця частина відповідає за склад Головного ракетно-артилерійського управління міністерства оборони РФ.

Російське військове командування перекинуло кораблі Чорноморського флоту з Новоросійська через загрозу ударів далекобійними ракетами з боку Збройних сил України.

Голова ОВА Олег Синєгубов поінформував, що регіон отримав нові інклюзивні автобуси, придбані за державну субвенцію та місцеві бюджети. Вони забезпечать підвіз учнів для п’яти освітніх закладів у громадах Лозівського і Красноградського районів.

У Центрі національного спротиву повідомили, що російський депутат оприлюднив унікальну інформацію про втрати росіян та підтвердив використання шкіл як військових баз.