Пілота British Airways звільнили після того, як він похвалився колегам, що нюхав кокаїн з оголеної жінки перед рейсом

Джерело: Daily Mail

Пілота British Airways Майка Бітона звільнили після того, як він похвалився перед колегами тим, що нюхав кокаїн з жінки топлес під час наркотичної оргії, яка відбулась перед рейсом.

Перший офіцер Майк Бітон мав стати другим пілотом у рейсі з Південної Африки до Великої Британії. Однак його зізнання про вечірку з наркотиками шокувало стюардесу рейсу і вона підняла тривогу.

У текстових повідомленнях він писав їй, що після нічної вечірки з валлійкою, іспанкою та місцевими чоловіками, він “навіть не міг підійняти голову”.

Через таку поведінку пілота авіакомпанія затримала рейс на 24 години, поки вони шукали йому заміну. Це коштувало British Airways 100 000 фунтів.

Коли Бітон повернувся до Великої Британії, його змусили пройти тест на наркотики, який показав позитивний результат.

Авіакомпанія British Airways наполягала на відсутності ризику для пасажирів і показала, що він більше не працює в компанії.

Після низки вибухів електронних пристроїв у Лівані армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) почала перекидання 98-ї дивізії із сектора Гази на північний кордон.

Папа Римський Франциск без пояснення відмовився від запрошення відвідати церемонію повторного відкриття  Собору Паризької Богоматері у Парижі, заплановану на 7-8 грудня. Понтифік заявив, що не збирається брати участь у заході відкриття собору після реконструкції.

У ніч на 19 вересня російські війська вчергове обстріляли Харків. Ворог поцілив у відкриту територію одного з районів, наразі відсутня інформація щодо постраждалих.

Франція модифікує частину винищувачів Mirage 2000-5F, призначених для України, для ураження наземних цілей.

Центр протидії дезінформації продовжує моніторити інфопростір країн Глобального Півдня та виявляти вигідні РФ наративи.