«Четверо дітей – мінімум. Українці мусять не відставати від хасидів»: Олег Скрипка заявив, що фемінізм та ЛГБТ заважають людству «розпліднюватися»

Джерело: інтерв’ю на YouTube-каналі “Власть vs Влащенко”

Український співак та лідер гурту “Воплі Відоплясова” Олег Скрипка заявив, що фемінізм та ЛГБТ-спільнота заважають людству “розпліднюватися”.

“У людини, у людства є два механізми: один механізм, щоб розпліднюватися, а інший механізм – щоби зупинити популяцію. І, на жаль, є такі страшні інструменти як війна, щоби зупинити популяцію людей, тобто нібито є об’єктивні причини війни, але насправді, глобально в плані людства – це щоби нас було менше. Є хвороби, епідемії тощо, є фемінізм і є ЛГБТ вся історія”, – сказав співак в інтерв’ю Наталії Влащенко.

Також він заявив про те, що у його оточенні четверо дітей – це мінімум, і що “українці мають не відставати від хасидів”.

“Тобто я не проти феміністок і не проти ЛГБТ-історії, але я за здорове суспільство, за те, щоб Україна розвивалася і процвітала. А для цього мусить бути основа, основа – це здорове суспільство, як у хасидів і справжніх українців. От у моєму колі, в мене четверо дітей – це мінімум. Українці мусять не відставати від хасидів”, – зазначив Олег Скрипка.

Також, на думку українського співака, у сім’ї, де жінка є феміністкою, не може бути взаємної поваги.

“Якщо ти хочеш мати четверо дітей, в такій родині фемінізм зупиняє популяцію. У тому-то і справа. Тому що немає поваги одне до одного. Якщо ми обожнюємо жінок, а жінка поводить себе зверхньо, то це – БДСМ. Це не родина. Мусить бути повага партнерів і реальне партнерство”, – заявив лідер гурту “Воплі Відоплясова”.

У Венесуелі від жовтня почали святкувати Різдво. Міста прикрасили святковими декораціями, щоб відволікти населення від нещодавніх скандальних виборів.

Командування 123 бригади територіальної оборони проведе розслідування обставин загибелі командира батальйону Ігоря Гриба, який, як повідомляється, вчинив самогубство під час бойового завдання на Вугледарському напрямку.

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру очільниці Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи. Її взяли під варту.

Президент США Джо Байден заявив про сумнів, щодо того, що майбутні президентські вибори відбудуться “мирно”. Водночас він пообіцяв, що вони будуть “вільними та справедливими”.

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан погрожує Європейському Союзу через “переслідування” його країни.