LinkedIn додасть функції штучного інтелекту для пошуку роботи

Джерело: Reuters

У LinkedIn впровадять штучний інтелект до основних бізнес-процесів для полегшення пошуків кандидатів на роботу. Ще оновлення полегшить маркетологам створення рекламних кампаній.

Раніше рекрутери шукали кандидата за допомогою фільтрів даних, ключових слів та інших методів пошукової системи. Нині вони зможуть поставити те саме запитання, а комп’ютер може поставити запитання у відповідь. Наприклад, ШІ може запитати роботодавця, чи розглядає він кандидатів з інших міст.

Подібні інструменти додадуть для фахівців з продажу, які шукають потенційних клієнтів. Ще компанія впровадить інструмент, який використовуватиме ШІ для читання вебсайту компанії і створення маркетингової кампанії для продуктів і послуг для бізнесу, яка потім буде запущена на LinkedIn.

Зауважимо, що LinkedIn налічує понад 950 млн користувачів. Здебільшого не платять за послуги. Утім на сайті беруть гроші лише з рекрутерів, маркетологів та спеціалістів з продажу.

Через декілька днів після того, як регулювальні органи на два місяці зупинили польоти ракети Starship компанії SpaceX на Марс, фірмі Ілона Маска загрожує великий штраф за ймовірні порушення безпеки двох запусків минулого року.

На Білгородщині РФ ворог замінував дамби та будує оборонні фортифікації навколо обласного центру. Про це повідомив речник оперативно-тактичного угруповання “Харків” Віталій Саранцев.

У НЕК “Укренерго” поінформували, що 20 вересня заходи обмеження споживання не прогнозуються. У компанії закликали споживати електроенергію ощадливо у вечірні години максимального споживання.

У новій резолюції Європарламент закликав країни ЄС зняти всі обмеження на удари України в глиб Росії західною зброєю. Відповідний документ прийняли більшістю голосів: “за” проголосували 425 депутатів, проти — 131, ще 63 утрималися.

У Сумах російські окупаційні війська вдарили по геріатричному пансіонату, де проживали 211 літніх людей.