Російський депутат написав заяву до Слідкому РФ на пропагандистку Симоньян

Джерело: Євген Ступін

Депутат міськради Москви Євген Ступін написав заяву до Слідчого комітету РФ на російську пропагандистку Маргариту Симоньян після її заклику підірвати ядерну бомбу над Сибіром.

Як наголосив Ступін, у заяві Симоньян містяться ознаки злочинів, передбачених ст. 354 та 356 КК РФ – публічний заклик до розв’язання агресивної війни та застосування ядерної зброї масово ураження.

“Якщо цих людожерів з державних каналів не зупинити, вони можуть реально спровокувати катастрофу небачених раніше масштабів”, – наголосив Ступін.

Що передувало?

Нещодавно в етері пропагандистського телеканалу RT Симоньян заявила, що “десь над Сибіром” можна влаштувати ядерний вибух, і це не призведе до наслідків на землі.

На думку пропагандистки, такий вибух стане “ядерним ультиматумом”, який допоможе Росії боротись з Заходом, який “руками України намагається задушити Росію”.

18 жовтня відзначають Європейський День боротьби з торгівлею людьми, Європейський день паперового пакета, Всесвітній день менопаузи та Міжнародний день жіночого щастя. Християни вшановують апостола і євангеліста Луку.

За даними синоптиків у п’ятницю, 18 жовтня, у більшості регіонів сухо та сонячно.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.

Згідно з інформацією Міністерства аграрної політики та продовольства України, в Україні вже намолочено 62,2 млн тонн нового врожаю, який зібраний на площі 16,8 млн га.