На Тижні моди Наомі Кемпбелл представила аксесуар зі штучним інтелектом

Джерело: Decrypt

На показі модної колекції Coperni весна-літо 2024 у межах Тижня моди в Парижі образ Наомі Кемпбелл доповнював значок зі штучним інтелектом – Ai Pin. Стартап Humane планує офіційно представити технологію наступного місяця.

“Для нас Ai Pin – це маяк майбутнього”, – прокоментували співзасновники Coperni Себастьян Мейєр та Арно Вайан.

У Humane Inc, стартапі із Кремнієвої долини, що займається розробкою споживчих технологій штучного інтелекту, зазначили, що “стосунки з технологіями стають усе більш особистими, оскільки пристрої перетворюються на продовження наших тіл і розуму”.

Фото: Coperni

За словами засновників стартапу Імрана Чаудрі та Бетані Бонджорно, Ai Pin відкриє нову парадигму обчислень, керованих штучним інтелектом.

Це перший продукт стартапу, він має мінімалістичний дизайн – без екрана та кнопок. Його мета полягає в органічному вплетенні можливостей штучного інтелекту в повсякденну моду. AI Pin використовує низку вбудованих датчиків для природної взаємодії на базі чіпа Snapdragon. Він не має сигнального слова і не потребує спареного смартфона.

Наомі Кемпбелл стала першою особою, поза компанією Humane, яка носила цей пристрій на публіці.

Президент України Володимир Зеленський після зустрічі з Дональдом Трампом заявив в інтерв’ю Fox News, що колишній президент підтримуватиме Україну.

Протягом дня, 28 вересня, армія РФ здійснила 62 обстріли прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 130 вибухів. 

Букви підготували підбірку різноманітних фільмів, які вийдуть на екрани вже в жовтні.

Речник Федерального департаменту закордонних справ Швейцарії (EDA) Ніколя Бідо заявив, що Швейцарія підтримує ініціативу Китаю та Бразилії щодо завершення війни в Україні, попри те, що Зеленський відкинув цей план.

Міністерство юстиції США відкрило кримінальні звинувачення проти трьох іранських оперативників, підозрюваних у зламі президентської кампанії Дональда Трампа та поширенні викраденої інформації в ЗМІ.