Російська атака по Херсонщині: постраждало понад 10 людей, зокрема немовля

Джерело: очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін

Уночі 8 жовтня ЗС РФ завдали удари по Херсону та населених пунктах правобережжя. Внаслідок атак постраждали 11 людей, зокрема 9-місячна дитина.

Фото: Херсонська обласна прокуратура

Під вогнем опинилися житлові квартали. Внаслідок атак було пошкоджено будинки, автівки, газорозподільчі мережі.

До лікарні шпиталізували 27-річну жінку та її 9-місячну доньку. Вони обидва у стані середньої важкості. Ще травмовано 33-річного медика Червоного Хреста, який отримав вибухову травму та контузію. Чоловіка теж шпиталізували.

Фото: Херсонська обласна прокуратура

Також до лікарні доправили 67-річного чоловіка 63-річну дружину, чоловіка 56 років і жінку 54 роки, а також двох жінок віком 87 і 62 роки. Вони отримали гостру реакцію на стрес. Також медичну допомогу отримали чоловіки 24 і 34 років.

Російські військові завдали удару по Станіславу з “градів”.

Фото: Херсонська обласна прокуратура

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

Директор ЦРУ Вільямс Бернс розповів про перспективу спалаху ядерної війни на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Португалія активно лобіює приєднання України до Європейського Союзу і хоче, щоб блок почав готуватися до можливого вступу.