На Черкащині чоловік на підпитку переплутав магазин із будинком та пробрався всередину

Джерело: “Про все”

У Лисянці, що на Черкащині, винесли вирок чоловіку, який пробрався до магазину і заснув там. За його словами, він перебував у стані алкогольного сп’яніння, через що переплутав приміщення зі своїм будинком.

Як розповіли у виданні, випадок стався у лютому цього року.

Зазначено, що обвинувачений визнав, що має проблеми із алкоголем.

“24 лютого 2023 року був сильно п`яним від надміру вжитого алкоголю, а тому не пам`ятає всіх подій. Припускає, що сплутав приміщення магазину зі своїм будинком. Коли проник до магазину, то заснув у ньому. Після цієї події він 5 березня за порадою родичів звернувся до реабілітаційного центру в м. Біла Церква, оскільки мав залежність від алкоголю та опіатів. На даний час проходить стаціонарний курс реабілітації, жалкує про те, що заподіяв потерпілому збитки і бажає їх відшкодувати”, – йдеться у матеріалах суду.

Лисянський районний суд визнав чоловіка винним у скоєнні злочину та призначив йому покарання у вигляді 850 гривень штрафу.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.

Згідно з інформацією Міністерства аграрної політики та продовольства України, в Україні вже намолочено 62,2 млн тонн нового врожаю, який зібраний на площі 16,8 млн га.

17 жовтня президент Володимир Зеленський підписав закон “Про внесення змін до Митного кодексу щодо запровадження атестації посадових осіб митних органів” щодо “перезавантаження” митниці.

Громадянин Ірландії Роберт Діґан на псевдо Ірландець, загинув на полі бою 17 вересня, залишивши за собою спадщину хоробрості та вірності. Його побратими вшанували шлях від ірландського рейнджера до українського захисника.