Росіяни атакували ритуальний транспорт на цвинтарі в Херсонській області: є троє поранених

Джерело: Херсонська обласна прокуратура

Вдень 11 жовтня російські військові атакували ритуальний транспорт на кладовищі в Херсонській області. Внаслідок атаки дроном постраждали троє осіб.

Прицільний удар по транспорту ритуальної служби на цвинтарі стався близько 11:40. Потерпілі під час вибуху перебували поблизу спецтранспорту.

Фото: Херсонська обласна прокуратура

У Херсонській ОВА додали, що ЗС РФ скинули з дрона боєприпас поблизу цвинтаря селища Кіндійка. 41-річний чоловік із численними осколковими пораненнями перебуває у реанімації, медики борються за його життя. Також до лікарні доставили 42-річного чоловіка з вибуховою травмою і непроникаючими осколковими пораненнями.

Ще один постраждалий – 63-річний чоловік. Йому на місці надали необхідну допомогу.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

Директор ЦРУ Вільямс Бернс розповів про перспективу спалаху ядерної війни на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Португалія активно лобіює приєднання України до Європейського Союзу і хоче, щоб блок почав готуватися до можливого вступу.