У Бєлгородській області унаслідок падіння уламків БпЛА є загиблі: РФ звинувачує Україну

Джерело: російське пропагандистське видання ТАСС

У Росії заявили, що вночі 12 жовтня Україна атакувала Бєлгородську область безпілотниками. Російська ППО начебто збила БпЛА, проте його уламки впали на житловий будинок, внаслідок чого загинуло троє осіб.

Спершу влада Бєлгородської області повідомила, що уламки збитого БпЛА літакового типу упали на приватний житловий будинок, унаслідок чого постраждало двоє осіб.

Водночас трохи згодом у росЗМІ заявили, що з-під уламків будинку дістали тіла двох осіб.

Ще пізніше губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков повідомив, що під завалами також знайшли тіло дитини. Таким чином, кількість загиблих зросла до трьох.

Варто зауважити, що цієї ночі російські окупанти атакували Україну безпілотниками. Низка з низ була випущена саме з території Бєлгородської області.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

Директор ЦРУ Вільямс Бернс розповів про перспективу спалаху ядерної війни на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Португалія активно лобіює приєднання України до Європейського Союзу і хоче, щоб блок почав готуватися до можливого вступу.