Вранці окупанти обстріляли Херсон: є поранені

Джерело: голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін

Російські окупанти не припиняють обстрілювати Херсон. Зокрема внаслідок вранішніх обстрілів поранень зазнали декілька осіб.

За даними Прокудіна, вранці окупанти вдарили по Херсону. Під вогнем опинилась житлова зона.

Згодом він додав, що внаслідок обстрілу є поранені.

“Постраждали двоє працівників охоронної фірми. Які під час обстрілу знаходилися у службовій автівці. Ще один поранений – 47-річний чоловік. Його госпіталізували до відділення хірургії з осколковими пораненнями обох гомілок. Стан постраждалого – середньої важкості”, – наголосив він.

Трохи згодом Прокудін повідомив про ще один “прильот” по місту. Цього раз росіяни поцілили у транспортне підприємство.

Внаслідок обстрілу поранень зазнали двоє 52-річних чоловіків, працівників підприємства. Вони госпіталізовані з мінно-вибуховими травмами.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

Директор ЦРУ Вільямс Бернс розповів про перспективу спалаху ядерної війни на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Португалія активно лобіює приєднання України до Європейського Союзу і хоче, щоб блок почав готуватися до можливого вступу.