Солістка Go-A запропонувала надіслати у відповідь на смс ДБР відео з весілля експрокурора

Джерело: Центр протидії корупції

Лідерка гурту Go-A Катерина Павленко (Monokate) запропонувала у відповідь на повідомлення українцям від ДБР про важливість боротьби з корупцією надіслати їм відео зі скандального весілля експрокурора та експрацівниці ДБР.

Зазначимо, що нещодавно українці отримали на свої телефони повідомлення від Державного бюро розслідувань про важливість боротьби з корупцією у контексті перемоги.

“Українці. Боротьба з корупцією – важлива складова перемоги. ДБР закликає не давати хабарів, а якщо вас змушують – звертайтесь до нас”, – йшлося у повідомленні від ДБР.

Скріншот

Таке повідомлення надійшло українцям після того, як стало відомо, що експрокурор та експрацівниця ДБР відсвяткували дводенне весілля з 8-поверховим тортом та виступами відомих співаків під час повномасштабної війни в Україні.

Своєю чергою, у Центрі протидії корупції розкритикували повідомлення ДБР про боротьбу з корупцією на тлі святкування експосадовцями пишного весілля.

“ДБР розсилає українцям смс про важливість боротьби з корупцією. Знаєте, смішно. І це після помпезного весілля працівниці ДБР Роксолани Москви (на фото). За мільйони (якщо не десятки мільйонів) гривень. І з двометровим тортом. У цьому випадку пошукати корупцію не намагались?” – написали у ЦПК.

У коментарях під цією публікацією солістка гурту Go-A Катерина Павленко запропонувала влаштувати флешмоб і надіслати ДБР відео з весілля експрацівниці Бюро.

Скріншот

“Відтак, лідерка гурту Go-A Kate Pavlenko запропонувала цікаву ідею. Давайте справді у відповідь на смс-спам від ДБР надішлемо їм відео з двометровим тортом на прокурорсько-дебеерівському весіллі. Хай перевірять, звідки гроші на такі помпезні гулянки у їхньої (екс?) працівниці та її родичів. Посилання і зразок звернення залишили в коментарях. Поїхали!” – написали у ЦПК.

Своєю чергою, українці підтримали ініціативу, про що написали у коментарях.

Скріншот

В зоопарку у Балтіморі (штат Меріленд, США) помер африканський пінгвін, який допоміг врятувати свій вид від вимирання, залишивши після себе понад 200 нащадків, та проживши набагато довше, ніж очікувалося.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Міністерство юстиції США повідомила, що в Канаді пакистанцю висунуто кримінальне звинувачення за нібито планування масового розстрілу євреїв у Нью-Йорку в річницю нападу ХАМАС в Ізраїлі 7 жовтня 2023 року.

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

В новому iPhone 16 від Apple використовуватимуть технологію нового покоління чіпів Arm, що стане останнім кроком у прагненні технологічного гіганта запровадити функції генеративного штучного інтелекту у своїх смартфонах.