Помер актор з серіалу «Деревня дураков» Сергій Гладков

Джерело: Вадим Набоков у Facebook

Актора творчої групи “Каламбур” Вадим Набоков повідомив, що помер його колега, український клоун та актор Сергій Гладков, який прославився своєю роллю в німому серіалі “Деревня дураков”. 

Гладкову було 60 років.

Він грав ролі Дранкеля в “Залізному капуті”,  диспетчера й місіс Бурпл у “Крутому піке” та невдахи в “Барі Каламбур”. Також з-під його пера вийшла відома багатьом “Деревня дураков”, де артист зіграв чоловіка з довгими вусами. 

З 1989 року його колектив “Магазин Фу” працював в Одеській держфілармонії.

З початку 2000 року брав активну участь у створенні проєктів “Комедійний квартет”, “Комедійний коктейль” та ситкомі “Дружна сімейка” як звукорежисер. З 2003 року створив 60 серій мультиплікаційних фільмів проєкту “SOS” як продюсер, сценарист та звукорежисер.

Франція модифікує частину винищувачів Mirage 2000-5F, призначених для України, для ураження наземних цілей.

У Генеральному штабі ЗСУ поінформували про ситуацію на фронті станом на 22:00 18 вересня. Загалом від початку цієї доби відбулося 153 бойові зіткнення. Більш як 50% від загальної кількості боїв відбулися на Покровському та Курахівському напрямках.

Гендиректор МАГАТЕ Рафаель Гроссі заявив про розширення місії Агентства з моніторингу стану критичних для безпеки АЕС підстанцій та підтримку планів України щодо добудови енергоблоків №3 та №4 ХАЕС з використанням болгарського обладнання АЕС Belene.

У Генеральному штабі ЗСУ поінформували про ситуацію на фронті станом на 22:00 17 вересня. З початку доби відбулося 139 бойових зіткнень, з яких 34 досі тривають.

ЗМІ підрахували втрати російської та української армії за понад два роки повномасштабної війни.