У Молдові заблокували доступ до понад 20 російських пропагандистських телеканалів

Джерело: розвідка Молдови

Служба інформації та безпеки Молдови (SIS) заявила про блокування в країні доступу до 22 російських пропагандистських телеканалів.

SIS видала розпорядження про блокування низки сайтів через зміну інформаційного простору в країні. У наказі затвердили перелік джерел з онлайн-контентом, “який змінює в умовах надзвичайного стану зміст інформації, що висвітлюється в публічному просторі, які походять від органів державної влади держави, яка перебуває у воєнному конфлікті та визнана державою-агресором”.

Зокрема заблокували “Россия 1”, “Россия 24”, “Первый канал”, НТВ, ТВЦ, “Звезда”, RT та інші. Здебільшого ці ресурси підконтрольні Кремлю.

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

Директор ЦРУ Вільямс Бернс розповів про перспективу спалаху ядерної війни на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Португалія активно лобіює приєднання України до Європейського Союзу і хоче, щоб блок почав готуватися до можливого вступу.

Сьогодні вдень, 7 вересня, російські окупанти завдали ударів керованими авіабомбами по Харкову та селищу Мала Данилівка Харківського району. Є поранені.

Прем’єр-міністерка Італії Джорджія Мелоні після зустрічі з Президентом України Володимиром Зеленським у суботу, 7 вересня, пообіцяла непохитну підтримку України.