Дискваліфікація Ольги Харлан: Міжнародна федерація фехтування вирішила долю спортсменки

Джерело: “Суспільне Спорт”

27 липня українська фехтувальниця Ольга Харлан перемогла росіянку Анну Смірнову, але відмовилася потиснути їй руку, через що їй видали “чорну картку”. Нині Міжнародна федерація фехтування (FIE) знайшла вихід з цієї ситуації.

У FIE “закрили питання” стосовно дискваліфікації Харлан, котра відбулася на Чемпіонаті світу 2023 року у Пекіні. У вересні українська федерація отримала лист-відповідь щодо статусу бану Харлан.

У ньому йшлося, що “питання дискваліфікації Харлан закрито”. Тобто в організації знайшли спосіб не скасовувати попереднього рішення, але й не залишати його чинним.

Станом на 22:00 в п’ятницю, 20 вересня, ще на семи напрямках фронту тривають боєзіткнення. З початку доби відбулося 190 боїв.

Знову збільшилась кількість поранених внаслідок обстрілу РФ Харкова. Наразі відомо про сім постраждалих, з них двоє дітей 10 та 12 років.

Сполучені Штати готують пакет військової допомоги Україні на 375 мільйонів доларів, повідомили Reuters у п’ятницю, 20 вересня, два американських посадовці.

Внаслідок російської атаки по Харкову вже відомо про чотирьох постраждалих, серед них 10-річна дитина з гострою реакцією на стрес.

Російські загарбники в п’ятницю ввечері, 20 вересня, вкотре атакували Харків. Є постраждалі.