Мемуари Метью Перрі посіли перше місце в списку бестселерів Amazon

Джерело: The Hollywood Reporter

Мемуари американського актора Метью Перрі “Друзі, коханці та велика жахлива річ” посіли перше місце в списку бестселерів Amazon після його смерті в минулі вихідні.

Як розповіли у виданні, мемуари, написані самим актором, спочатку з’явилися на полицях 1 листопада 2022 року, і в них Перрі докладно розповів про його боротьбу із наркозалежністю.

Також він поділився у книзі роздумами про свою акторську кар’єру та час, проведений на зйомках комедійного серіалу “Друзі”.

Нагадаємо, що актори серіалу “Друзі” заявили, що вони “цілком спустошені” втратою Меттью Перрі, який помер у віці 54 років.

У спільній заяві Дженніфер Еністон, Кортні Кокс, Метт Леблан, Девід Швіммер і Ліза Кудроу заявили, що це “неосяжна втрата”.

Окрім того, одна з зірок американського серіалу, “Друзі” Ліза Кудроу повідомила, що розглядає можливість забрати улюбленого пса свого колеги, покійного актора Метью Перрі – Альфреда.

  • Метью Перрі, який зіграв Чендлера Бінга в серіалі “Друзі”, в одному зі своїх останніх інтерв’ю перед смертю звернувся до людей, які страждають від залежностей.

Київська обласна прокуратура поновила право власності держави на ліс, що має особливе значення для екології столичного регіону. Рішеннями суду у чотирьох справах задоволено позови прокурорів до низки юридичних осіб про повернення лісових земель у Бориспільському районі загальною площею понад 60 га.

На полігоні під Ульмом українські військові проходять курси першої допомоги на полі бою. Для навчання закупили п’ять силіконових інтерактивних манекенів Simman 3G plus. Ціна однієї штуки – 100 000 євро, маса – 80 кг. 

Фотографи Влада та Костянтин Ліберови оприлюднили світлини українських військових, котрі лиш нещодавно повернулися з російського полону. Виснажені, у російському полоні армійці втрачають по 20, 30, а дехто навіть 40 кг. Українська сторона дотримується Женевської конвенції і закликає світову спільноту примусити РФ до виконання міжнародних обов’язків.

Минулого тижня Росія оголосила, що розпочала операцію зі звільнення Курської області. Вона може зайняти не один місяць, оскільки кинутих у контрнаступ військ не вистачить, хоча їх уже приблизно вчетверо більше, ніж українці, вважають експерти.

Президент Казахстану Касим-Жомарт Токаєв закликав канцлера Німеччини Олафа Шольца, котрий нині перебуває з візитом у країні, відмовитися від ідеї про те, що Росія може зазнати поразки на полі бою, і підтримати мирний план Китаю щодо України.