На Львівщині до 6 років ув’язнення засудили пенсіонера, який розбещував неповнолітніх

Джерело: Львівська обласна прокуратура та zaxid.net

У Львівській області засудили чоловіка, який розбещував двох неповнолітніх хлопчиків. Він пробуде за ґратами 6 років.

За повідомлення прокуратури, засуджений скоїв злочин у липні 2023 року. У матеріалах справи зазначається, що чоловік помітив у дворі будинку двох хлопчиків, віком 12 та 13 років, які сиділи на лавці.

Засуджений підійшов до них і попросив їх допомогти йому по господарству. Коли хлопчики зайшли у його дім – він зачинив двері та вчинив розпусні дії.

Коли діти зрозуміли, чого хоче чоловік – вони втекли через вікно. Згодом вони подзвонили у поліцію, а після цього – розповіли про все батькам.

Фігурант був затриманий правоохоронцями одразу після вчинення злочину.

Водночас у виданні zaxid.net повідомили, що інцидент трапився 3 липня 2023 року у місті Стебник, Дрогобицького району. Засудженому – 62 роки.

На суді під час обрання запобіжного заходу він не визнав себе винним, натомість наполягав, що нічого не пам’ятає, а хлопчиків не знає зовсім.

Після низки вибухів електронних пристроїв у Лівані армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) почала перекидання 98-ї дивізії із сектора Гази на північний кордон.

Папа Римський Франциск без пояснення відмовився від запрошення відвідати церемонію повторного відкриття  Собору Паризької Богоматері у Парижі, заплановану на 7-8 грудня. Понтифік заявив, що не збирається брати участь у заході відкриття собору після реконструкції.

У ніч на 19 вересня російські війська вчергове обстріляли Харків. Ворог поцілив у відкриту територію одного з районів, наразі відсутня інформація щодо постраждалих.

Франція модифікує частину винищувачів Mirage 2000-5F, призначених для України, для ураження наземних цілей.

Центр протидії дезінформації продовжує моніторити інфопростір країн Глобального Півдня та виявляти вигідні РФ наративи.