Російська православна церква закликала Аллу Пугачову вибачитися за її критику війни РФ

Джерело: The Associated Press

Російська православна церква в п’ятницю, 3 листопада, закликала співачку Аллу Пугачову вибачитися за її критику війни Росії в Україні.

Пугачова виїхала з РФ до Ізраїлю разом зі своїм чоловіком через кілька тижнів після того, як Росія почала повномасштабне вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року.

У вересні 2022 року вона заявила, що російські солдати гинуть за “примарні цілі”, а Росія стала “ізгоєм”.

Вона також запропонувала владі назвати її “іноземним агентом”. Такий статус вже застосовано до її чоловіка, актора та гумориста Максима Галкіна.

Пугачова повернулася до Росії в травні цього року. Пізніше вона покинула країну, але, як повідомляють російські ЗМІ, цього тижня повернулася. Причина її виїзду з Ізраїлю не повідомляється.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

Директор ЦРУ Вільямс Бернс розповів про перспективу спалаху ядерної війни на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Португалія активно лобіює приєднання України до Європейського Союзу і хоче, щоб блок почав готуватися до можливого вступу.