Зранку російські військові вдарили по Авдіївці

Джерело: в.о. начальника Донецької ОВА Ігор Мороз у Facebook

Зранку 5 листопада російські військові завдали ракетного удару по Авдіївці. Протягом доби ЗС РФ здійснювали хаотичні обстріли Вугледара.

Фото: Ігор Мороз

Щодо постраждалих не йшлося. Також на Донецькому напрямку у Мар’їнській громаді росіяни завдали авіаудару по Новомихайлівці, обстріляли з артилерії Костянтинівку і Георгіївку.

Фото: Ігор Мороз

За його словами, одна людина загинула на Горлівському напрямку. Шість будинків було пошкоджено у Залізному Торецької громади.

По неробочому інфраструктурному об’єкту ворог завдав два авіаудари. Три будинки пошкоджено у Віролюбівці Костянтинівської громади, а ще чотири — у Часовоярській громаді. Зазнали руйнувань і дві промислові будівлі.

Фото: Ігор Мороз

Було пошкоджено будинок у Серебрянці Сіверської громади, обстріляна Званівка.

Фото: Ігор Мороз

Російські окупанти атакували авто “швидкої” у Станіславі, що на Херсонщині, повідомила 18 жовтня обласна військова адміністрація.

Канада планує надати Україні пакет військової допомоги на суму 64,8 млн канадських доларів (47 млн доларів США), заявив міністр оборони країни Білл Блер. Він включатиме стрілецьку зброю, боєприпаси та захисне спорядження.

На цей вікенд можна сміливо планувати прогулянки та роботу на відкритому повітрі — буде прохолодно,…

Очільник Головного управління розвідки Міноборони (ГУР) Кирило Буданов підтвердив, що зараз на сході Росії майже 11 000 північнокорейських піхотинців проходять підготовку для участі в бойових діях в Україні.

Протягом минулої доби, 17 жовтня, на фронті зафіксували 210 бойових зіткнень. Росіяни активно обстрілюють позиції українських захисників, зокрема, залучивши близько 1450 дронів-камікадзе.