Дженніфер Еністон «дуже важко» переживає смерть Меттью Перрі – ЗМІ

Джерело:  Page Six

Близькі американської акторки Дженніфер Еністон стурбовані її станом після смерті Меттью Перрі. За їхніми словами, Еністон “дуже гостро переживає смерть друга”.

Як розповіли у виданні, це вже друга трагедія у житті актриси, оскільки нещодавно вона втратила батька.

На похоронах Перрі був присутній акторський склад культового серіалу “Друзі”. Усі вони, за словами співрозмовників видання, були у “вкрай пригнічені”.

“Джен і Кортні хвилюються найбільше, і Джен, мабуть, переживає це найгостріше”, – розповіло джерело, наближене до зірки.

Водночас інсайдер зауважив, що “це друга масштабна втрата менш ніж за рік, так як згодом буде річниця смерті її батька. Вона ще не повністю відновилася, і тепер це просто повністю збило її з ніг”.

Відомо, що Меттью Перрі відкрито говорив про свою боротьбу із залежністю та дякував Еністон за те, що вона наглядає за ним.

“Вона найбільше простягнула руку. Знаєте, я їй за це дуже вдячний”, – сказав актор про Дженніфер в інтерв’ю Дайан Сойєр у жовтні 2022 року.

Більшість цивільних заручників, яких утримує країна-агресор, для російської сторони є безпосередньо “злочинцями”. Тож з великою…

Триває 978-ма доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) сягли понад 690 тисяч осіб.

Голова Європейської ради Шарль Мішель закликав грузинську владу провести розслідування щодо порушень на парламентських виборах.

На автодорозі поблизу села Яківці Луцького району Волинської області 27 жовтня у дорожньо-транспортній пригоді під час зіткнення автомобіля з деревом загинула піврічна дитина, ще двоє пасажирів, серед яких дев’ятирічна дитина, постраждали.

Супутникові знімки свідчать, що Ізраїль під час обстрілу Ірану 26 жовтня влучив у приміщення, яке в минулому нібито використовувалося для розробки ядерної зброї, та знищив об’єкти зі змішування твердого палива для ракет.