Melovin розсекретив свою невиліковну хворобу

Джерело: Instagram Melovin

Український артист Melovin (Костя Бочаров) напередодні розповів, що у нього знайшли невиліковну хворобу. Згодом артист повідомив, що ця хвороба – цукровий діабет.

Цією інформацією артист поділився з підписниками у сторіз соцмережі.

За словами Бочарова, у нього виявили цукровий діабет MODY-типу, генетичний.

Артист додав, що потрібно себе любити, а отже – стежити за своїм здоров’я і завжди проходити обстеження.

“Будь-який діабет з’їдає тебе зсередини, якщо ти вчасно не почнеш діяти, його стопати і за ним стежити”, – заявив виконавець, подякувавши підписникам за підтримку.

ДОВІДКА: MODY-діабет – це особливий тип спадкового діабету, так званий “цукровий діабет дорослого типу у молодих”. Він проявляється до 25 років і спричинений мутацією генів, відповідальних за нормальне функціонування ендокринної частини підшлункової залози.

  • Український співак Melovin прийшов на музичну церемонію “MUZVAR-2023“, яка відбулась 26 вересня у Жовтневому палаці, в масці свині, щоб висловити свою громадянську позицію.
  • Український актор і телеведучий Богдан “Буше” Шелудяк розповів у Stories в Instagram, що у нього виявили “синдром Гійєна-Барре”, через що йому складно говорити та самостійно ходити.

Міністерство внутрішніх справ України запропонувало Португалії допомогу в боротьбі з масштабними пожежами, які охопили центральну та північну частини країни.

У Верховному Суді прокурори домоглися повернення до комунальної власності земельної ділянки, виділеної Київрадою приватному товариству для забудови. Мова про земельну ділянку біля озера Вирлиця, яка ще з 1994 року зарезервована як цінна природна територія, що має значну рекреаційну цінність.

У Шотландії водолази виявили уламки британського військового судна, який було потоплено німецьким підводним човном у Північному морі майже 110 років тому.

Нове дослідження, засноване на ДНК, отриманій з людських кісток і зубів, витягнутих зі стародавніх поховань у Скандинавії – семи з району у Швеції під назвою Фальбігден, одного з прибережних районів Швеції неподалік від Гетеборга і одного з Данії, – припускає, що причиною неолітичного занепаду населення Північної Європи близько 5 000 років тому могли стати хвороби, зокрема чума.

Рятувальники завершили роботи на місці російського удару по пансіонату у Сумах.