На Харківщині прикордонники знищили ворожий спостережний комплекс «Муром-М» (Відео)

Джерело: Держприкордонслужба

На Харківщині українські прикордонники-аеророзвідники за допомогою дрона знищили російський спостережний комплекс “Муром-М”.

“На Харківщині прикордонники-аеророзвідники влучанням FPV-дрона знищили ворожий спостережний комплекс “Муром-М”, – повідомили у ДПСУ.

Додамо, що в Україні триває 629-та доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час воїни ЗСУ ліквідували понад 313 тисяч російських загарбників.

Зокрема, протягом доби авіація Сил оборони завдала 8 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та удару по зенітно-ракетному комплексу противника.

Підрозділи ракетних військ уразили 6 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 2 пункти управління, 6 артилерійських засобів, засіб протиповітряної оборони та іншу важливу ціль противника.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

Директор ЦРУ Вільямс Бернс розповів про перспективу спалаху ядерної війни на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Португалія активно лобіює приєднання України до Європейського Союзу і хоче, щоб блок почав готуватися до можливого вступу.