Зірки серіалу «Друзі» вшановують Метью Перрі після його смерті

Джерело: LAD Bible

Актори серіалу “Друзі” Кортні Кокс та Метт Леблан вшановують пам’ять Меттью Перрі, який помер у віці 54 років.

Зокрема Кортні Кокс опублікувала особисту данину пам’яті Меттью Перрі в Instagram.

“Я дуже вдячна Метті за кожну мить, яку я провела з тобою, і я сумую за тобою кожен день. Коли ти працюєш з кимось так близько, як я з Меттью, є тисячі моментів, якими я хотіла би поділитися. А зараз ось один із моїх улюблених”, – написала Кокс.

У своїй публікації вона поділилася однією зі своїх улюблених сцен, яку вона зіграла з Перрі, включаючи ляп, де Перрі заохочував її розповісти анекдот.

“Щоб розказати трохи передісторії, Чендлер і Моніка повинні були влаштувати одну нічну інтригу в Лондоні. Але через реакцію глядачів це стало початком їхньої історії кохання. У цій сцені, перш ніж ми почали грати, він прошепотів мені смішну фразу. Він часто робив такі речі. Він був веселим і добрим”, – розповіла актриса.

Фото: NBC

Актор Метт Леблан також поділився особистою даниною пам’яті своєму другові та колезі.

“Метью. З важким серцем я прощаюся. Час, який ми провели разом, чесно кажучи, є одним із найулюбленіших часів мого життя. Для мене було честю розділити з тобою сцену і називати тебе своїм другом. Я завжди буду посміхатися, коли думаю про тебе, і я ніколи не забуду тебе. Ніколи. Розправ крила і лети, брате, ти нарешті вільний. З великою любов’ю. І я думаю, ти зберігаєш 20 баксів, які мені винен”, – написав Леблан про Перрі.

Нагадаємо, що зірки серіалу “Друзі” Кортні Кокс, Метт Леблан, Девід Швіммер, Дженніфер Еністон та Ліза Кудроу опублікували спільну заяву, в якій заявили, що це “неосяжна втрата”.

Також близькі Дженніфер Еністон стурбовані її станом після смерті Меттью Перрі, бо, за їхніми словами, Еністон “дуже гостро переживає смерть друга”.

Велика Британія запровадила санкції проти російських компаній “Диалог”, “Структура”, “Агентство социального проектирования” та трьох фізичних осіб, як частини кремлівської мережі поширення дезінформації, спрямованої на дестабілізацію та ослаблення підтримки України.

У Міноборони кодифікували та допустили до використання у підрозділах Сил оборони напівавтоматичний дробовик Safari HG-105M. Застосування технології булпап дозволяє змістити центр ваги до центру зброї, що зменшує навантаження на стрільця під час тривалого використання.

Республіка Хорватія постачить Україні частину своїх танків і бойових машин східного виробництва. Тоді як на суму, переданого озброєння для України, зменшиться загальна ціна нового Leopard 2A8 для Хорватії.

Японія у межах домовленостей з іншими країнами G7 погодила надання Україні кредит на 471,9 млрд ієн ($3 млрд), котрий погашатиметься користуючись з доходів від заморожених активів Росії.

Ввечері 28 жовтня російські війська вкотре обстріляли Харків. Очільник міста Ігор Терехов повідомив про удари КАБами пожежу та задимлення на місці ворожого прильоту.